Unatoč suvremenom načina života čini se da DNA naših prabaka ili crno bijelih ljubavnih filmova ima još uvijek snažan utjecaj na ponašanje žena u vezama, naročito u fazi udvaranja. Nažalost, ti zastarjeli obrasci mogu dovesti do prekida veze s kvalitetnim, suvremenim muškarcem i prije nego li je počela.

Doznajte više o 5 vrsta ponašanja žena koje kvalitetni muškarci smatraju odbojnima. Ukoliko se prepoznate moguće je da Vam postane jasno zašto se ON nije više javio nakon prvih nekoliko spojeva. Još bitnije, možete se i poštedjeti novog razočarenja.

1. Serviranje svog srca na pladnju

Postoji razlika između otvorene komunikacije i očajanja. Normalno je da na početku veze emocije prema njemu bujaju i želite biti što više pored njega. Ako pretjerate možete djelovati kao očajna i osoba ovisna o drugima. Kada se početno udvaranje pretvori u vezu imati ćete vremena izraziti svoje emocije u punom sjaju.

2. Omalovažavanje svoje inteligencije

Iznošenje mišljenja i pokazivanje inteligencije nekada se nije smatralo ženstvenim. Žene znaju i danas zatomljavati svoju inteligenciju kako bi ispale skromne i pokorne. Kvalitetni muškari današnjice više vole biti u vezi sa ženama koje se ne ustručavaju izraziti svoje mišljenje i pokazati tko su zaista.

3. Namjerno izazivanje ljubomore

Otvoreno flertanje s drugim muškarcima s ciljem da budete poželjnija novom partneru izaziva suprotan efekt. Osim što je takvo ponašanje nezrelo, ljubomora je riskantna jer povređuje osjećaje partnera. Korisnije je otkriti od kuda uopće potreba da to radite.

4. Tretiranje partnera kao da je dijete

Svakome u vezi paše pažnja i briga, ali kada preuzmete ulogu majke, kvalitetnom muškarcu to djeluje zapovjednički i deprimirajuće. Dozvolite mu da sam donosi svoje odluke, a kada mu pokazujete naklonost neka to bude kao sebi ravnom.

5. Glumatanje nezainteresiranosti za njega

Dok malo izazova muškarcu predstavlja osvježenje, pretjerivanje u zanimaš me- ne zanimaš me ponašanju mu je djetinjasto i besmisleno. Puno više ćete ga zaintrigirati ukoliko imate svoj život, ali ste fleksibilni da nađete vremena i za njega.