Kako su muškarci češće zatvoreni i rezervirani po pitanju emocija, žene znaju imati problem “pročitati” je li njihovom muškarcu stalo do njih.

Umjesto ispitivanja poput: “Da li me voliš”, nazivanja raznih brojeva gdje će osoba s druge strane odgonetnuti da li vas partner voli, skratite si muke prateći da li vaš muškarac primjenjuje sljedeće u odnosu na vas i time vam iskazuje ljubav.

Sluša vas

Ne zna se je li vještina slušanja važnija na prvom spoju ili nakon 15 godina veze. Muškarac koji sluša i najmanje detalje iz vašeg života i pokazuje vam sa svojim ponašanjem da ih je zapamtio iskazuje da vas cijeni i voli.

Brine o vama

Naravno da niste nesposobni za život, ali kada vam partner donese kavu u krevet, popravi bojler, zaštiti vas od predstojeće opasnosti... pokazuje vam na iskonski muški način da ste mu bitni. Kada mu je važno da ste zaštićeni i zbrinuti to je jasan pokazatelj njegovih osjećaja prema vama. Ako pokažete koliko to cijenite neće biti sretnijeg muškarca od njega.

Ako ste na početku veze, često ste dio njegovih dugoročnih planova

“Vidjet ćeš o čemu ti pričam kada odemo na godišnji zajedno”, ili izjava poput “Hoćeš li sa mnom na vjenčanje prijatelja koje je za 7 mjeseci” nedvojbeno govori da vas vidi pored sebe u životu.

Upoznaje vas s dragim mu osobama

Muškarac s kojim ste već neko vrijeme u vezi, a koji vas ne želi upoznati sa svojom obitelji teško da ima plemenite emocije prema vama i vidi vas dugoročno uz sebe.
S druge strane, ako vas s ponosom upoznaje sa svojom obitelji i prijateljima, izlazite zajedno van i predstavlja vas kao svoju djevojku, dragu ili ljubav (titula prijateljica ili oslovljavanje s imenom se ne računa!), njegove emocije prema vama su jake.

Verbalno daje do znanja da vas voli

“Volim te” (isključivo!) u kom­binaciji s ponašanjem koje takvu izjavu podržava govori o tome da vas muškarac iskreno, duboko voli i da želi da ste pored njega u životu.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodić za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav