Iako vam je drag, nešto vam jednostavno nedostaje s njim. Pored njega osjećate se poput mame koja na sve mora misliti (što vas beskrajno iritira). Očekujete da će desiti s njegove strane „ono nešto“, da se konačno osjećate kako želite - voljeno, shvaćeno prihvaćeno, cijenjeno i sigurno pored njega.

Nemojte se zavaravati što on ima 35, 45, 55 ili više godina, jer to nikako ne znači da je muškarac. Samo njegova djela pokazuju tko je. Ako ga prepoznate u dolje navedenim izjavama, možda da razmislite želite li ga i dalje, (naravno bezuspješno) pokušavati promijeniti tj. trpjeti jer mislite da vam ne može biti bolje u ljubavi (da, žene uglavnom imaju takvo uvjerenje).

  • Dječarac daje obećanja koja ne može ispuniti, muškarac kaže i uradi

Kako bi se pod svaku cijenu svidio partnerici i impresionirao ju, dječarac će stvoriti očekivanja nakon kojih od realizacije nema ni R. Pravi se blesav i nada se da ga nećete podsjetiti da je npr. prošlo već mjesec dana od kada je rekao da vam želi pokloniti on line program edukacije koji silno želite. Nikada to nije ni mislio zaista uraditi, samo je ulovio vašu želju i stvorio lažno očekivanje kako bi dobio dodatne bodove kod vas. Nikada nije ni mislio na vas, samo na sebe. 

  • Dječarac bježi od zahtjevnih situacija, muškarac se s njima sudara i rješava ih

Naravno da se u svakoj vezi jave problemi i konflikti radi različitih uvjerenja i stavova. Muškarac će se, zajedno s vama, unatoč strahu, hrabro uloviti u koštac s njima jer mu je vaša veza najvažnija. Dječarac će u takvoj situaciji - derati se bez veze, inatiti se ili npr. spakirati se i pobjeći dok ste na predavanju i ne javiti vam se nikada više, iako ste dva dana prije toga odabrali stan u kojem želite zajedno živjeti. 

  • Dječarac životari, muškarac svim srcem stvara budućnost za sebe i obitelj

Dječarac npr. nakon posla jede, spava, puši na balkonu (duhan ili suvremene anestetike za emocije) ili želi seks kako bi se zabavio. Kada vas vodi na ručak, zamoli vas da vi platite jer mu je novac u banci ili odustane na pola puta do restorana jer mu se „prispavalo“. Ukratko, fokus mu je samo na sebi. Muškarac sa zadovoljstvom stvara kako bi podržao svoju obitelj i pružio joj maksimum.

Bilo bi mi drago da mi javite na [email protected] jeste li u vezi s muškarcem ili tek s dječarcem!

 

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.
Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!
Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.
Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav