Živi svijet, koji parazitira u nama (za barem dio tog zoološkog vrta odgovorna su cjepiva), ima svoja jasna pravila ponašanja


Koliko god se trudili ocrniti MMS, njegova popularnost raste iz dana u dan, pogotovo otkad je Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio da je preparat neškodljiv. Do tada, važilo je da djeci na MMS-terapiji otpadaju komadi crijeva uz neizdržive bolove. Netko je imao uistinu bujnu maštu, baš kao nekakav medicinski krvavi triler.

Strah od MMS-a je potpuno iracionalan. Klor dioksid, koji se oslobađa pri aktiviranju MMS-a, nema nikakvog štetnog utjecaja na ljudsko tijelo, čak ni na staničnoj razini. Naravno da se treba pridržavati preporučenih količina (kao i kod svega), ali čak ni nekoliko puta veće količine neće stvoriti štetu. Reakcije, koje mogu nastati, nisu posljedica toksičnosti preparata, već toksina ubijenih parazita. Naime, oslobođeni otrovi još neko vrijeme kolaju po organizmu. Ako ih je previše, događa se herx-reakcija. Bit će vam loše, jer vas paraziti truju i dok ih eliminirate. Pokazuju loše osobine do samoga kraja. Zbog toga MMS treba uvoditi postupno.

Živi svijet, koji parazitira u nama (za barem dio tog zoološkog vrta odgovorna su cjepiva), ima svoja jasna pravila ponašanja. Brane se kada im prijeti opasnost, razmnožavaju se i uživaju u kiselom okruženju, koji smo sami stvorili. Stvaraju uvjete da nam smetaju zauvijek. Okružuju se biofilmom i sluzi. To je poput blindirane kuće, koju je gotovo nemoguće osvojiti. Gotovo nemoguće ne znači i nemoguće. Klor dioksid je nevjerojatno učinkovit u takvim situacijama. Rastvara biofilm i promptno uništava gomilu „neprijateljskog sadržaja“. Ponekad se u terapiju uključuje i DMSO, uz pomoć kojeg je prodiranje u biofilm još lakše. Lijepo je čuti da je samo u Hrvatskoj tako već izliječeno više desetaka autistične djece te mnogo karcinoma i drugih teških bolesti. Nekada je postojao jedan univerzalni protokol, a danas ih ima mnogo. Od kapanja u oči i nos do inhalacija i MMS kupki.

Da ne bude zabune, iznio bih još neke važne činjenice, vezane za liječenje MMS-om. Izlječenje putem MMS-a ne znači da ćete sada zauvijek biti zdravi. To samo znači da ste se SADA riješili balasta i da samo o vama ovisi hoćete li sličan balast ponovno natovariti. Znam ljude koji trajno koriste male količine MMS-a, kako bi održali zdravo stanje. Terapeutske doze obično se određuju po težini osobe. Dakle, i djeca mogu koristiti MMS, ali manje količine. Postoje i protokoli za liječenje životinja te sanaciju bolesnog kućnog bilja.

I još nešto… Sjećate li se da je prije 2 godine dr. Štagljar najavio senzacionalni lijek za rak pluća? Nažalost, senzacija je pala u zaborav, a možda su i naknadni rezultati bili lošiji od očekivanja. U Izraelu su sada otišli i korak dalje. Dakle, univerzalni lijek za rak. Pričekat ćemo godinu ili dvije pa vidjeti…


Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]