Kada vidite nekog muškarca sigurnog u sebe strese vas uzbudljiva “strujica” po tijelu radi odlučnosti, snage i muževnosti kojom zrači. A onda se sjetite svog muža, neodlučnog, nesigurnog i nesposobnog da riješi situaciju koju bi vi sredili bez puno razmišljanja.

Ah, kakav hladan tuš!

Koliko puta ste mu samo rekli da treba biti sigurniji u sebe, ali i dalje imate dojam da živite s djetetom. Užas!

A što kada bi vam rekla da je velikim dijelom takav radi vašeg ponašanja prema njemu? Može li to vas ego podnijeti?

Ako možete prihvatiti ideju da je njegovo samopouzdanje direktno povezano s mišljenjem koje imate o njemu, onda možete učiniti puno da pored sebe imate sigurnog i odlučnog muža, baš kakvog i želite.

Napravite “male” promjene u svom ponašanju prema njemu i ubrzo uživajte u njegovoj muževnosti.

1. Prestanite neprestano raditi za njega

Bez obzira koliko vi brže i bolje možete bolje složiti njegov zdravi doručak, objesiti košulju da ne bude zgužvana... prestanite mu biti mama i raditi umjesto njega ono što može sam. Osjećati će se bolje kao muškarac, a vi ćete guštati u njegovom rapidno rastućem samopouzdanju.

2. Dopustite mu da vas razmazi

Vjerovali ili ne, veći mu je gušt da ne radite neprestano nešto za njega, ali da on radi puno toga za vas kako bi vama život bio lakši i ljepši. Njegove baterije puni činjenica da je uradio nešto radi čega ste sretni i zadovoljni.

Zato, kada želi umjesto vas po sladoled jer, eto, baš vam se sada jede „slatkač,“ dajte mu to zadovoljstvo da vam ga donese i pokažite slobodno koliko vam to znači. Osjećati će se uspješnim i sigurnijim u sebe.

3. Imajte povjerenja u njega da će dobro odraditi (što god)

Kada vam krene po sladoled ne vrištite za njim: “Pazi da opet ne odabereš krivi!” To mu je direktna poruka da već unaprijed znate da će opet nešto zeznuti tj. da neće uraditi kako vi mislite da je ispravno. Kako razmišljate, tako i privlačite pa ne čudi da dobijete krivi sladoled.

Kada vaš muškarac osjeti da imate povjerenja u njega, njegovo samopouzdanje leti u nebo i postaje najbolja verzija sebe. Ne čudi me, ako ste pomislili da je ovo nemoguće izvesti ili ako vam djeluje bez veze. Probajte i sami se, nakon kratkog vremena, uvjerite.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav