Dragi korisnici Burza.com.hr stranice, slušamo Vaše primjedbe, sugestije i želje i u skladu s njima mijenjamo i modeliramo našu internet stranicu!

Jedan od Vaših zahtjeva bila je i mogućnost da sami odabirete kako će Vam se oglasi prikazivati - od danas smo i to omogućili.

Od sada, kada pregledavate oglase oni se prikazuju u listi, jedan ispod drugoga, a u svakom trenutku prikaz oglasa možete promijeniti klikom na tipku za odabir prikaza koja se nalazi pored odabira sortiranja. Klikom na tipku prikaz oglasa će se promijeniti u mrežni prikaz koji je pogodan za brzinsko pregledavanje ponude, za neobavezno pregledavanje kako bi Vam nešto možda upalo u oko.

Ako znate točno što tražite, preporučamo da koristite prikaz u listi gdje se oglasi nalaze jedan ispod drugoga i tako ih je jednostavnije sustavno pregledavati.

Osim toga, uz svaki oglas uveli smo i opciju Prijavi oglas koja se nalazi ispod opcija za dijeljenje oglasa, a putem koje nam možete dojaviti ukoliko s oglasom koji pregledavate ili koji ste kontaktirali nešto nije u redu, ako je oglas možda dupli, netočan, ako je uvredljiv ili iz bilo kojeg razloga smatrate da ne bi trebao biti na našim stranicama ili bi ga trebalo modificirati, prijavite oglas i u najkraćem roku ćemo provjeriti informaciju i postupiti u skladu s njom.











Hvala Vam što nam pomažete da budemo bolji i jednostavniji za korištenje!

Vaša Burza!