Treba napomenuti da su nekada postojale brojne klinike, gdje se liječilo medicinskim petrolejom

 

Mnogo puta su me pitali o učinkovitosti petroleja u liječenju raka. Tu treba napomenuti da su nekada postojale brojne klinike, gdje se liječilo medicinskim petrolejom. Ali, medicina se radikalno promijenila i sada nas motiviraju da koristimo potpuno drugačije preparate, bez obzira na ishode liječenja. Petrolej je već dugo na crnoj listi. Naravno, to ne govori ništa o njegovoj ljekovitosti.

Petrolej za liječenje mora biti apsolutno čist. Dakle, ne 99,9% čist, već 100% čist. (Na tržištu se često nudi albanski petrolej iz izvora u Draču ili na Krujskom polju. Oba imaju previše primjesa i vrlo su štetni za korištenje.) U njemu ne smije biti benzena i benzoata (koji spadaju u kancerogene spojeve) niti u tragovima. To se postiže složenim postupkom pročišćavanja, ali pri tom temperatura ne smije prijeći 140 stupnjeva. U protivnom, ugljikovodici bi se vezali u duge lance, koji ne mogu prodrijeti kroz staničnu membranu. Trenutno se 100% čisti petrolej može nabaviti samo u Sibiru. Komplet od 3 komponente (svaka po 1 litra) dovoljan je za 5 mjeseci liječenja. Komponente A i B služe za direktno uništavanje tumorskog tkiva, dok komponenta C služi čišćenju crijeva, kako bi se spriječila sepsa. Naime, prilikom raspada tumorskih stanica, velika količina otrova kola po organizmu. Otrovi se ne mogu izbaciti ako jetra i crijeva ne rade dobro. U jednoj privatnoj klinici u Novosibirsku tvrde da je izlječivost ovom metodom (ne računajući terminalne pacijente) preko 90%. Nuspojave korištenja ovakvog petroleja su rijetke. Tu i tamo malo slabosti u želucu, možda proljev. Ozbiljnija zatrovanost nastupa ako bi odjednom popili pola litre. Inače se doze mjere u čajnim žličicama.

Petrolej počinje djelovati već nakon 20 minuta, a poboljšanja su vidljiva već za desetak dana. Ne reagiraju svi jednako, ali već je bilo potpunog izlječenja raka dojke (bez ikakve operacije) za mjesec i pol ili tumora na mozgu za manje od 3 mjeseca. Osim za rak, petrolej se iskazao i za mnoge druge bolesti. Probleme s artritisom i reumatizmom obično rješava relativno brzo. Odličan je za sva gljivična oboljenja, odstranjuje kandidu za manje od 2 tjedna. Vrlo je učinkovit i kod dijabetičara. Preporučaju se i preventivne kure petrolejem, petnaestak dana godišnje. Neki autori tvrde da se nakon toga ne možeš ozbiljnije razboljeti.

Još jednom ću naglasiti, izuzetno je bitno da se koristi isključivo 100% pročišćeni petrolej. Sve drugo ima sasvim suprotan učinak.

Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]