Ukrasite vaš bor velikom mašnom od pliša ili baršuna u mogućim kombinacijama s prugastim printevima, velikim bogatim kuglicama i ostalim unikatnim nakitom koji se zajedno u svojoj različitosti stapaju u jednu novu cjelinu

 

Blagdani su pred vratima, vrijeme je na prvom mjestu za ljubav i zajedništvo i onaj “holiday spirit”, pozitivan osjećaj koji dijelimo sa svojim voljenima. Provedite vrijeme uz najmilije i zajedno se dobro zabavite uređujući dom za praznike koji dolaze. Možete i sami izrađivati ukrase od ekološki prihvatljivih materijala, iskoristiti već postojeći blagdanski nakit na novi način ili pak u prirodi pronaći materijale za izradu neodoljivih ukrasa.

Trendovi za blagdansko uređenje uz tradicionalno kićenje u zlatno-srebrnim i crveno- zelenim tonovima koji nikad ne izlaze iz mode ove godine se provlače kroz unutarnje uređenje i dolaze do izražaja na vašim blagdanskim dekoracijama. Tako će se na vašem boru naći velike mašne od pliša ili baršuna u mogućim kombinacijama s prugastim printevima, velike bogate kuglice i ostali unikatni nakit koji se zajedno u svojoj različitosti stapaju u jednu novu cjelinu. 

S druge strane, možete se odlučiti i na nešto prirodniju verziju dekora koja ostavlja osjećaj kao da praznike provodite u nekoj drvenoj kućici u snijegu.  U tom slučaju odabrat ćete podlogu i ukrase od umjetnog krzna, vunenih detalja, drva, prirodnih grana zimzelenog drveća, šišarki, božićnih lampica, lampiona i sl. Ne izostavite ni ukrase životinjske i šumske tematike. Tako će se nerijetko među ukrasima naći i sobovi, konjići, polarni medvjedi, ptice, gljive koji se u srebrnim, zlatnim i šljokičastim kombinacijama mogu pronaći i ako krenete u prvom navedenom smjeru uređenja gdje vlada raskošni maksimalizam.

Sve navedene smjerove ukrašavanja, od klasičnih do trendovskih, možete prenijeti i na dekoraciju vašeg blagdanskog stola, odvojite dio dekora kako biste obiteljske obroke ukrasili prigodnim ukrasima, adventskim vijencima, tanjurima i salvetama odabrane blagdanske tematike te tako povezali boje, printove i stilove u cjelokupnom prostoru.

Pred nama je najljepše doba godine, provedite ga zajedno s obitelji i prijateljima i dodajte malo šljokica u vaš svakodnevni život! Uživajte u praznicima koji samo što nisu došli! ;)