Većina parova koji grcaju u problemima ne znaju koji je uzrok tome tj. koja je uopće svrha postojanja njihove veze.

Iako svaka od prethodno navedenih pa i ova vrsta veze ima svoju slatku i gorku stranu, ovo je jedini oblik veze koji pruža dugoročni uspjeh i sreću.

Znajući u kojoj ste kategoriji, možete odmah doznati da li vas u budućnosti čeka dublja povezanost i zadovoljstvo pored partnera ili ćete (ako ništa ne promijenite) postati cimeri, izdržavajući frustracije koje završavaju mukotrpnim razvodom.

"Zlatna sredina" parola je osobe koja svojim ponašanjem predstavlja konstruktivni hibrid prethodnih dviju veza. Između osobe koja se skrasila u vezi, živi u carstvu rutine i prezire sve događaje koji joj remete predvidljiv raspored, i osobe koja je primarno orijentirana na zadovoljenje svojih potreba

To je emocionalno zrela osoba koja umjereno voli sigurnosti prve i lepršavost druge vrste veze.

Takvi ljudi se ne mire s učmalom atmosferom u vezi i cijeli život rade da sebi kako bi postali bolji partneri i odnos dignuli na još kvalitetniju razinu.

Dobrobit veze im je prioritet.

Nitko nije savršen pa tako ni oni pa pod stresom kliznu previše u sigurnost prve ili u lepršavost druge vrste veze no brzo postanu toga svjesni i vrate se u ravnotežu.

Njihove riječi iste su kao i djela.

Ono što je najdragocjenije za vezu je da su svjesni da to što zamjeraju partneru rade i oni sami. Znaju da im je partner ogledalo stoga probleme ne doživljavaju osobno i ne krive partnera. Za njih je složena situacija u vezi nagrada jer im pruža mogućnost za rast.

Kada su oba partnera u ovoj kategoriji 80% vremena, veza ima sretnu perspektivu, a partnere čini sretnima i bliskima.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav