04.05.2011.

Uštedite kupujući rabljeno

Obavezno provjerite stvar koju kupujete prije nego ju preuzmete – pregledajte, isprobajte, postavljajte pitanja


Iako u današnje potrošačko vrijeme proizvoda raznih cjenovnih raspona ima mnoštvo u ponudi i izbor je zaista velik, činjenica je da se neke vrlo kvalitetne stvari mogu pronaći rabljene za znatno nižu cijenu od novih. Potrošačko društvo zapravo tome pridonosi, mnogi kompulzivno kupuju stvari koje im se čine povoljne, ali im zapravo ne trebaju – mnogo tih stvari potom se nudi kao rabljena roba na prodaju.

Kupovina rabljenih stvari svakako je isplativa, no potrebno je uložiti nešto više truda kako bi se pronašla prava stvar po pravoj cijeni. Ako odlučite štedjeti tako da stvari koje vam trebaju kupujete rabljene, bit će vam vrlo korisno ako sastavite popis svega što planirate nabaviti u neko dogledno vrijeme i prema tome popisu pratite ponudu rabljenih stvari. Kada naiđete na rabljeni proizvod koji vam odgovara, nemojte se zavesti povoljnom cijenom.

Obavezno provjerite stvar koju kupujete prije nego ju preuzmete – pregledajte, isprobajte, zatražite garanciju ako ju proizvod još uvijek ima, popričajte s vlasnikom, nemojte se bojati postaviti sva potrebna pitanja kako biste se uvjerili da kupujete ispravan proizvod.

Odlučili ste se za rabljeno? Pregledajte našu ponudu malih oglasa i krenite s potragom!

Podijeli