Jedan dan ti skida zvijezde s neba, a drugi se mrzovoljno povlači.  Jako zainteresiran za fizički kontakt (naročito kada i kako to njemu paše), ali ti ne pokazuje emocije

 

  1. Sve je u redu

Duboko u svom srcu osjećaš da nešto nije kako treba između vas dvoje. Želiš o tome razgovarati, ali po njemu je sve u tvojoj glavi. Smatra da od muhe radiš slona. On ne prihvaća bilo kakav susret sa svojim osjećajima, brani se i protunapada te.  Osim što ne želi preuzeti odgovornost za rješavanje problema, najčešće te krivi si ga sa svojim pitanjima iznervirala.

 

  1. Neusklađenost između riječi i djela

Kada tvoj dragi kaže jedno, radi drugo, a misli treće, ne čudi me, ako osjećaš nelagodu. Ovakav tip muškarca rijetko je tu kada trebaš emocionalnu potporu.

 

  1. Igra toplo - hladno

Jedan dan ti skida zvijezde s neba, a drugi se mrzovoljno povlači.  Jako zainteresiran za fizički kontakt (naročito kada i kako to njemu paše), ali ti ne pokazuje emocije.

 

  1. Zanemarivanje

Imaš dojam da tvoj partner ima bolju vezu s poslom ili TV-om, nego s tobom. Na njegove kratke i nezainteresirane odgovore putem SMS-a čekaš odavde do vječnosti. Prečesto je u žurbi, a prerijetko, ako uopće, pita kako si.  Kada se potužiš  kako se nezadovoljno osjećaš i kažeš mu što želiš s njegove strane nema odgovora, umoran je ili nije vrijeme.

 

  1. Isključenost iz veze

Nije pretjerano zainteresiran za teme bitne za zajednički život pa mu dogovor oko vašeg godišnjeg  ili farbanje dnevnog nisu na listi prioriteta. Normalno mu je da se u subotu popodne nađe s društvom. Bez tebe.

Svoju nesposobnost da se nosi s izazovima veze prikriva izjavom da je sve u redu dok iz njega curi panični strah.

  1. Problem je u tebi, za njega

Previše si osjetljiva. Nisi normalna kada pokazuješ emocije i daješ mu do znanja da si nezadovoljna s njegovim ponašanjem prema tebi. Treba ti psihijatar. Radi sve samo da se ne suoči s činjenicom da i on, kao i svi, ima problem koji treba riješiti kako bi veza opstala i bila harmonična.

  1. Vjeran svojim stavovima

Ne vidi da išta s njegove strane uzrokuje problem u vezi čak i kada mu ti hrabro nacrtaš svoj dio odgovornosti.  Njegov emocionalni zid oko srca ne da mu da jasno vidi situaciju. Daje mu laskavi dojam da je Marija bez grijeha.