Strastvena svađa i napetost bolja je od „mrtve“ ravnodušnosti jer se ta energija može iskoristili za obnavljanje ljubavi


Udaljili ste se od partnera s kojim dijelite život. Budite se s grčem u želucu jer niste mogli zamisliti da će odnos između vas postati tako hladan i bolan. Izmučeni, pitate se je li moguće vratiti ljubav koju se vas dvoje osjećali na početku.

Bojite se da vaša veza više nema smisla i da joj se nazire kraj, ali dio vas se ipak nada da nije sve izgubljeno. I baš ta nada dovela vas je do ovog teksta koji će vam pomoći da odlučite; potruditi se još jednom ili otići.

Unatoč teškim razočarenjima, pogubnim izdajama i ponašanjima koja neopisivo bole postoje gotovo nevidljivi signali koji daju do znanja da vi i vaš partner možete obnoviti ljubav.

Dovoljan je jedan da razmislite želite li svojoj vezi dati šansu jer smisla ima, ukoliko poradite na problemima koje imate.

  1. Obraćanje pažnje

Sve dok jedan partner govori, a drugi ga sluša postoji i dalje posvećenost jedno prema drugome. 

  1. Suosjećanje

Ukoliko se jedna strana emocionalno slomi i npr. rasplače, a druga reagira gestom ili izrazom lica jer teško da će u ozračju narušene veze reći neku lijepu riječ.

  1. Humor

Unatoč teškim riječima i konfliktima, neuvažavanju i neslušanju odjednom se desi nešto da se oboje nasmijete.

  1. Crvena zona

Oboje znate granice do kojih možete ići s partnerom i ne prelazite ih.

  1. Držanje pravca

Rješavate jednu po jednu temu i ne gubite se u moru optužbi, okrivljavanja i šaranja s jednog problema na drugi. 

  1. Poštovanje

Bez obzira na težinu među vama ne koristite riječi koje omalovažavaju partnera kao osobu. Tako pokazujete da još uvijek vidite i dobro u njemu.

  1. Prihvaćanje odgovornosti

Upiranje prstom u partnera i ne vidjeti svoju zaslugu zašto je veza narušena govori o igri moći. Za tango uvijek treba dvoje. 

  1. „Vibra“

Strastvena svađa i napetost bolja je od „mrtve“ ravnodušnosti jer se ta energija može iskoristili za obnavljanje ljubavi.

Bez obzira na to koliko se osjećate bespomoćno i niste sigurni da možete spasiti svoju vezu, moje iskustvo u radu s klijentima govori mi da je i za vas moguće da opet osjećate povezanost i bliskost.

Jedan je uvjet - da se odmah ulovite ozbiljnog rada na sebi i svojoj vezi. Znam da možete svojoj vezi udahnuti novi život, doznajte kako.


Kliknite ovdje i preuzmite svoj poklon, vodić - Tri koraka da vas partner počne doživljavati i slušati za manje od minute.