Nekima je ženska guza motivacija za život, a neki je jedva primjećuju. Može vam se više sviđati elokventna od povučene žene. Bez obzira na preferencije postoje kvalitete kod žene koje su bazne za zdravu i sretnu vezu u kojoj vlada bliskost, povjerenje i strast.

Intelektualno Vas stimulira

Da, da, izgled je bitan, ali prolazan. Ako s partnericom nemate konverzaciju koja je zanimljiva, duboka i širi vam horizonte teško da ćete dugo izdržati s njom.

Emocionalno je uravnotežena

Ako se sa strepnjom pitate kakvo partneričino raspoloženje vas čeka kada dođete doma tada ste žrtva njenih čestih promjena raspoloženja. Stabilna partnerica ne postaje neprepoznatljiva nakon nekoliko mjeseci veze.

Empatična je

Kada vam život donese zahtjevne situacije u kojima vam nije lako ona vas razumije i podržava.

Iskrena je bez obzira ne težinu situacije

Nema kvalitetne veze bez iskrenosti. Ako joj ne možete vjerovati teško da ćete se povjeriti ili se uzdati u njene riječi.

Ambiciozna je

Pored toga što podržava vas, ima i svoje snove koje ostvaruje. Trudi se poboljšati svoj život i ne očekuje da joj vi uljepšavate i ispunjavate život.

Želi biti bolja osoba

Motivirana je da neprestano ulaže u sebe kako bi rasla i razvijala se kao čovjek. Otvorena je za nova znanja i vještine pa ne ovisi isključivo o vama kao malo dijete.

Nije ljubomorna

Iako je mala doza ljubomore normalna u vezi, žena koja je sigurna u sebe ne izvodi grčku tragediju radi ljubomore, već vam vjeruje dajući vam slobodu (koju vi ne zloupotrebljavate).

Trudi se oko vas

Stabilna veza temelji se na obostranom davanju (nematerijalnom), ne na uzimanju. Kada ste zadovoljni i ona je. Interes kako ste proveli dan, njega kada imate povišenu temperaturu samo su neki od načina pokazivanja brige. Fokus na davanje i primanje pažnje ne bi smio nikada prestati.

Motivira vas da budete najbolja verzija sebe

Kako vas partnerica cijeni to u vama budi želju da ste svakim danom bolji kao čovjek. Mogućnosti su vam beskrajne; odlazak u teretanu, pomaganje životinjama, učenje novog jezika, rad na sebi...

Što kažete?

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodić za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav