Je li vaš ljubavni život danas kakvim ste ga zamišljali nekada? Kakvu ste vezu tada željeli? Sjetite se!

Ako je realnost značajno različita od trenutne situacije, bilo da ste u vezi u kojoj se ne osjećate voljeni i prihvaćeni ili ste solo jer vam se po tko zna koji puta desio ljubavni fijasko, možda zaista nemate sreće u ljubavi? A ne, ne, nije istina!

Znam da je za ljubavne promašaje lakše kriviti sudbinu, bivše partnere i sl., no jedini razlog zašto niste sretni u ljubavi je unutar vas, sviđalo se to vama ili ne. Sorry!

Sjećam se koliko sam se borila protiv te teze, sve dok, nakon analize svog jadnog ljubavnog života, nisam shvatila da sam si za sve “kriva” sama.

Nesvjesna svog ponašanja i načina razmišljanja, ostajala sam u okovima Ljubavnog Sabotera koji mi nije dao da vidim gdje griješim, da to promijenim i krenem u susret zdravoj, trajnoj i harmoničnoj vezi.

Stvara li vam izjava da ste sami odgovorni za svoju ljubavnu situaciju nelagodu, otpor, ljutnju?

Ako da, to je znak da ste i vi, kao i ja nekada, žrtva Ljubavnog Sabotera!

Ne vjerujete? Razumijem vas, ali vas izazivam da razmislite da li se, kada je ljubav u pitanju, godinama žalite na isto, npr. muškarcima se ne može vjerovati, žene nisu uračunljive, muškarci su egoistični i ne mare za osjećaje žena, žene postanu davež u vezi nakon nekog vremena...

Takva razmišljanja, bili ih svjesni ili ne, guraju vas baš u situacije na koje se žalite. Moja je specijalnost bila da se, iako nesvjesna toga, s filigranskom preciznošću, “zakačim” na frajere koji su emocionalno hladni, nezainteresirani za moje osjećaje, želje...

Rješenje? Osvijestiti zašto se žalite na isto. Lakše reći nego uraditi, naročito ako mislite da to možete sami.

Iz osobnog iskustva mogu reći da mi se, uz vodstvo life coacha, vrijedilo potruditi. Bez toga znam da danas ne bih bila u vezi u kojoj se osjećam voljenom, prihvaćenom i sretnom!

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav