Nije novost da muškarci koji su prestali voljeti svoje partnerice često nađu ljubavnice. A što kažete na činjenicu da više od polovice muškaraca u ljubavnoj aferi vole svoje žene i ne žele okončati vezu s njima? Zašto se uopće nađu između dvije vatre?

Nezadovoljni su s trenutnom situacijom

Nakon godina utrke za financijskom stabilnošću i podizanjem djece nastupa mirniji period. Iako su tada muškarci zadovoljni jer brinu o svojoj obitelji, nedostaje im romanse. Uglavnom trpe šutke takvu situaciju misleći da ne mogu više od svojih partnerica dobiti romantiku s početka veze. Kako se ne bi slično desilo i u vašoj vezi, više vremena samo za vas dvoje s temama koje su daleko od svakodnevice usrećiti će oboje.


Žele sačuvati brak

Koliko god to apsurdno zvučalo, muškarac koji voli svoju partnericu i ne zna riješiti problem koji imaju u vezi potražiti će utjehu i ono što mu nedostaje kod druge žene. Razlog tome je naivno vjerovanje da će druga žena ispuniti prazninu koju osjećaju te da vozeći na dva autoputa istovremeno biti sretni i izbjeći neugodno suočavanja s problemima Budu li bježali u naručje druge i čekali da njihova partnerica uzme stvar u svoje ruke, ishod veze teško da će im se svidjeti.

Žele začiniti svoj seksualni život

Kada počne aferu s drugom ženom muškarčeva se seksualna želja dodatno pojačava. Kako mu je s “uhodanom” partnericom najčešće ugodnije, učestalost odnosa s njom zna se iznenada intenzivirati. Interesantno je da sa stupnjem uhodanosti s ljubavnicom smanji broj seksualnih odnosa sa ženom.

Iako muškarci često misle da njihove “službene” partnerice nemaju pojma što se dešava, istina je suprotna. Bol u srcu koju prevarena žena osjeća toliko je jaka da ju je lakše kamuflirati sa zatvaranjem očiju. A kada se prevarena žena odvaži prihvatiti istinu...