Unos putem injekcije je nešto, za što je naš organizam potpuno nespreman. Tako se neurotoksini unose prečicom, zaobilazeći prirodne zaštitne mehanizme

 

Tkogod je detaljnije proučavao sastav pojedinih cjepiva, mogao se susresti s pravim šarenilom bizarnih i dokazano otrovnih komponenti. Od abortiranih ljudskih fetusa i antifriza do žive i aluminija. Pogotovo je zanimljiva prisutnost teških metala. Istina, živa je već prilično rijetka (još uvijek se nalazi u cjepivu protiv gripe), ali aluminij (točnije, aluminijske soli) je posvuda. Svakim ubodom slažu se nove količine jakog neurotoksina. Zašto nas truju aluminijem?

Odgovor je zastrašujuće jednostavan. Organizam reagira na aluminij (otrov) stvaranjem povećanog broja antitijela. To je prirodna obrana od nepoželjne supstance. Dakle, povećani broj antitijela u krvi nakon cijepljenja jedini je dokaz da cjepiva „djeluju“, a zapravo je u pitanju dokaz da se u tijelu našao otrov (teški metal) i da tijelo na njega reagira. Unos samog virusa bez teških metala ne bi dao zadovoljavajuće rezultate, odnosno broj antitijela brzo bi opao. I tu se netko sjetio da je opstanak teških metala u tijelu daleko duži, pa će i produkcija antitijela biti duža. Više cjepiva = više otrova, a to znači da će imunološki sustav biti stimuliran dugotrajno, ali na potpuno neprirodan način. Nažalost, posljedice dugotrajne borbe protiv unesenih toksina prije ili kasnije će se na neki način pokazati. Hoću reći, prekomjerna stimulacija imunološkog sustava u kritičnim i osjetljivim periodima ranog dječjeg razvoja može dovesti do dugotrajnih negativnih posljedica na normalan razvoj kognitivnih i socijalnih sposobnosti, odnosno do brojnih simptoma, koji su dio autističnog spektra. Priče žrtava cijepljenja su kao priče iz pakla, vrlo teško zamislive. Krik slomljenog tijela, koje više nije našlo način za obranu nekih ključnih funkcija, o kojima inače niti ne razmišljamo. Ali njihov izostanak predstavlja, malo je reći, katastrofu. Neću reći da će svako cijepljeno dijete završiti s autizmom, ali broj takve djece nezaustavljivo raste. Već se približilo omjeru 1/30. Neka djeca će proći „bolje“, odnosno borba protiv otrova pokazat će se samo kroz astmu, alergiju, učestale infekcije, dugotrajne osipe ili nešto slično. Mislite da tako štitimo djecu? (Ili im stvaramo teži život?) I mislite li da je to najvažnije i najučinkovitije rješenje u medicinskoj povijesti?

I još nešto. Unos putem injekcije je nešto, za što je naš organizam potpuno nespreman. Tako se neurotoksini unose prečicom, zaobilazeći prirodne zaštitne mehanizme (sluznicu usta ili nosa). A povodom nadolazeće akcije cijepljenja protiv gripe tek kratka informacija: Sigurnosni limit za živu unesenu putem injekcije je 0, odnosno svaka količina je itekako štetna. Uobičajena doza cjepiva protiv gripe sadrži 25 mcg žive.


Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]