Bez obzira jeste li tek započeli vezu ili ste u njoj godinama nije loše zapitati se: “Kakva je budućnost moje veze? Kakve su nam šanse da ostanemo zajedno i budemo zaista sretni?”

Iako nema sto postotne garancije za uspjeh u ljubavnom odnosu, postoje određena ponašanja u vezi koja nagovještaju da ćete zajedno jako dugo biti sretni i zadovoljni.

Provjerite je li vaše i partnerovo ponašanje jedno od sljedećih:

Ništa ne morate glumiti ili skrivati partneru

Nije li predivno kada pored osobe do koje vam je stalo ne morate niti u jednom momentu “nositi masku?” Dosta klijenata mi kaže da se boje pokazati u potpunosti svoje pravo lice, najčešće, radi straha od partnerovog odbacivanja ili osude.

Kratkoročno, skrivanje neke svoje navike može vam biti podnošljivo no čisto sumnjam da dugoročno za to imate snage, a i pitanje je vremena kada se nećete više moći skrivati.

Stoga, ako ste u vezi u kojoj možete biti takvi kakvi jeste, bez straha od neprihvaćanja ili kritiziranja, izgledi za ugodnu vezu su jako veliki.

Simpatična vam je neobična osobina vašeg partnera

I dok je ta posebna osobina vašeg partnera iritantna drugima, vi ga baš radi toga obožavate. Nitko nije savršen i svi mi imamo neke osobine koje nisu najugodnije.

Ukoliko vam takva osobina kod vašeg partnera ne podiže tlak, uživajte u činjenici da je ispred vas ugodno zajedničko vrijeme.

Ne planirate zajedničke aktivnosti

Kako biste se zabavili, ne morate osmišljavati zajedničko vrijeme jer što god da radili čini se tako spontano i ugodno. Čak vam često nije problem prestati s drugim aktivnostima kako bi na par minuta bili sa svojim partnerom pa nastavili dalje.

Dobro se osjećate u svakodnevnom zajedničkom životu

Unatoč tome što u dugotrajnoj vezi male, obične stvari prevladavaju u odnosu na romantične i uzbudljive vama je i dalje lijepo i zanimljivo dok zajedno perete auto, odlazite u dućan...

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodić za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav