Jeste li se zapitali da li ste s pravom osobom u vezi, iako ste već duže zajedno?

Možda vas je obuzeo i nemir da se veza treba prekinuti, ako se to pitate. Nekada je prekid najbolje rješenje, ali takvo pitanje javlja se kod svakoga povremeno. Zašto?

Radi emocionalnog vrtloga svakodnevice koji utječe na vezu. Svakog dana doživljavamo stres. Na primjer problem na poslu, loše ocjene djeteta u školi, sve to ruši dobro raspoloženje i prenosi se na naš „negativan“ doživljaj partnera i veze.

Kada se ne osjećamo dobro, najlakše je krivca tražiti oko nas. Obično je to partner. Mislimo da bi se bolje osjećali kada bi bio malo više ili malo manje ovakav...

Prekid veze neće riješiti stres koji doživljavamo.

Samo fokus na vlastitu emocionalnu zavrzlamu može stvoriti sreću, jer nikada druga osoba nije kriva za naše nezadovoljstvo.

Postoji brzi test koji će vam dati brzi odgovor jeste li s pravim partnerom. Dovoljno je da nekoliko sekundi pratite senzacije u svom tijelu kada si postavite jednostavno pitanje koje ću vam ubrzo otkriti.

Ako osjetite stezanje u prsima i želucu, odgovor je ne, niste s pravim partnerom.

Ako osjetite toplinu i opuštenost, odgovor je da.

Pitanje: Da znate da vas za 3 minute više neće biti, biste li voljeli da je partnerovo lice zadnje koje ćete vidjeti?Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav