Bakterija je podivljala zbog upotrebe antibiotika izvan svih razumnih granica pri nehumanom uzgoju stoke


Nakon umjetno izazvane afere sa svinjskom gripom i pratećim vrlo sumnjivim cjepivima stigla nam je nova pošast. MUTIRANA FORMA ESCHERICHIE COLI PROŠIRILA SE SJEVEROM NJEMAČKE, A VEĆ NADIRE I U SUSJEDNE ZEMLJE. Ljudi umiru u mukama, a izgleda da pravog lijeka i nema. ČAK NI NAJJAČI ANTIBIOTICI NE DJELUJU, izgleda da čak i pogoršavaju stanje. Tako bakterije ispuštaju više toksina. Da li smo opet na pragu globalne epidemije?

Kao i uvijek u takvim situacijama, svi tragaju za ŽARIŠTEM zaraze. Dezinformacije bujaju iz dana u dan. Prvo su osumnjičeni španjolski krastavci, pa rajčice i salata, pa klice graha, pa jedan veliki skup u Hamburgu s 2 milijuna ljudi. Onda su neki pametni znanstvenici preporučili da se izbjegava povrće (krastavac, pomidor i salata), makar na neko vrijeme. Ako ga već jedete, treba ga dobro prokuhati. PRODAJA POVRĆA U STARTU JE PALA ZA 50%. NITKO NE ŽELI KRVAVU STOLICU I ZATAJENJE BUBREGA.

U međuvremenu je referentni europski laboratorij za E. coli iz Rima objavio da se ne može potvrditi da je povrće izvor zaraze. Znači, skida se prokletstvo s krastavaca NAKON ŠTO JE IZBIO SVOJEVRSNI TRGOVINSKI RAT U JEKU SEZONE POVRĆA. Puno podmetanja i laži, a reći ću vam i zašto…

Kao prvo, infekcija bakterijom E. coli bilo je uvijek i ovo sada nije ništa novo. Svjetska zdravstvena organizacija već odavno propagira pojačano ozračivanje hrane i pojačano špricanje bilja, kako bi se zaštitili od zaraze. A ovo je idealna prilika i za uvođenje GMO-usjeva, gdje nema sumnjivog stajskog gnoja i gdje je sve „kontrolirano“. Naravno, sve je to put k MRTVOJ PRIRODI, HRANI BEZ VRIJEDNOSTI. Ne bih se čudio da cijela afera ima mračno zaleđe. Manje povrća u prehrani i(li) manje prirodno uzgojenog povrća podrazumijeva DODATNO I OZBILJNO UGROŽAVANJE ZDRAVLJA.

A stvarni izvor problema nije ništa od ovoga što vam govore. Krastavac nije prirodno stanište bakterije, već se ona uobičajeno nalazi u probavnom traktu ljudi i životinja. Dakle, BAKTERIJA JE PODIVLJALA ZBOG UPOTREBE ANTIBIOTIKA IZVAN SVIH RAZUMNIH GRANICA PRI NEHUMANOM UZGOJU STOKE. Time se životinje umjetno održavaju na životu do optimalne težine za klanje. Naravno, konstantno pumpanje antibioticima stvara super-bakterije, pa tako i mutirani soj E. coli.

Zaraženi gnoj baca se po povrću, korisnici ga slabo peru i bakterija ulazi u probavni trakt. KORISNA CRIJEVNA FLORA KOD MNOGIH LJUDI JE POHARANA ANTIBIOTICIMA I U TAKVIM OKOLNOSTIMA PROCVJETAJU ŠTETNI PODSTANARI. Kod osoba zdravih crijeva neće doći do infekcije, slično kao i kod epidemija gripe. Da zaključim, E. coli dolazi iz mesne industrije, stoka je zaražena uzduž i poprijeko. Za sve su krivi antibiotici, kod ljudi i životinja. A ne povrće. Ako ništa drugo, krastavci će ovog ljeta biti jeftini. Eh, najest ću ih se do mile volje. Dobro oprane i nekuhane, naravno.