Zašto uopće cijela ta pomutnja od lude zaljubljenosti do razmišljanja o odlasku? Zato jer se podsvjesni dio uznemiri. Prevelika bliskost mu nikako ne odgovara


Na početku veze bili ste ludo zaljubljeni, a sada vam je teško i prisjetiti se tih dana kada vam je vrijeme s partnerom letjelo. Danas se, s grčem u želucu, pitate jeste li pogriješili odabravši baš tu osobu jer neke njene navike i osobine ne podnosite?

Nije vam jasno kako niste vidjeli ranije da mu je stan neuredan ili da lako plane?

Kako se često posvađate i osjećate usamljeno, javlja vam se ideja da nema smisla gubiti vrijeme. Da trebate prekinuti vezu i otići prije nego budete još više povrijeđeni.

Slijedi šokantna izjava! Koliko god vam je muka od partnera, molim vas da razmislite o mogućnosti da ste vi i partner stvoreni jedno za drugo i da je to faza koju gotovo svi parovi prolaze. “Samo” treba znati kako je proći i nagrada slijedi, a to je harmonična veza u kojoj se osjećate povezano i blisko sa svojim partnerom.

Zašto uopće cijela ta pomutnja od lude zaljubljenosti do razmišljanja o odlasku? Zato jer se podsvjesni dio uznemiri. Prevelika bliskost mu nikako ne odgovara.

Rizik je preveliki i javlja vam da je bolje da se povučete prije nego li izgubite sebe ili vezu.

I onda, vi hodate po svijetu s kontradiktornim mišljenjima. S jedne strane želite toplinu i nježnost koju romantični odnos pruža, a s druge strane vam sve više njegovih ponašanja ide na živce. On je odjednom kritičan i ne ponaša se kao na početku, a vi sve češće želite biti “malo sami”.

U toj fazi kada se stvara intimnost između partnera, mnogi zaključuju da nisu jedno za drugo i prekidaju vezu da bi se ubrzo našli s novom “ljubavi” s kojom se opet sve ponavlja. Samo što ovaj puta imaju na leđima još i teret gorčine od prethodnog neuspjeha, kojeg uredno prenose novom partneru.

Izbjeći takav scenario možete, ako ste voljni prihvatiti da će svaka veza u vama pobuđivati i nelagodne osjećaje i da treba ostati u situaciji, znati kako ju prebroditi (za to treba malo truda, strpljenja, znanja i vještina) nakon čega slijedi prava povezanost s partnerom jer najvjerojatnije je da niste odabrali pogrešnog partnera.

Predlažem da s partnera fokus prebacite na sebe i osvijestite zašto vas partner nervira. Kakve to veze ima s vama? Iznenaditi ćete se s odgovorima i konačno upoznati sebe.


Kliknite ovdje i preuzmite svoj poklon, vodić -Tri koraka da vas partner počne doživljavati i slušati za manje od minute.