Bez obzira jeste li tek započeli vezu ili ste u njoj mjesecima i godinama nije loše zapitati se: “Kakve su nam šanse da ostanemo zajedno i budemo zaista sretni?”

Iako nema garancije za uspjeh u ljubavnom odnosu, postoje određena ponašanja u vezi koja nagovještaju da možete zajedno jako dugo biti sretni i zadovoljni.

Među vama je tišina ugodna

Kada s nekim provodite puno vremena dođe do situacije da nemate potrebu ništa reći i zavlada tišina. Za mnoge je ljude ta tišina neugodna no kada ste s pravom osobom to može biti “tišina koja se čuje,” ugodna i živopisna.

Partner vam je i dalje atraktivan

Sjećate se radosti kada ste prvi puta vidjeli svog partnera? Čarobnog osjećaja da je svijet stao kod vas je poljubio? Ljepota zdrave veze je u tome što taj osjećaj jača s vremenom, bez obzira koliko ste skupa jer i dalje vam je drago kada ga vidite i lijepo Vam je u njegovom zagrljaju.

Partneri ste i najbolji prijatelji

Kemija je bitna za vezu jer garantira atrakciju prema partneru i posebnu iskru uzbuđenja. Ako je nema od prvog momenta, teško da će se stvoriti. Da bi veza bila ispunjavajuća, pored kemije potrebno je i prijateljstvo. To podrazumijeva da imate itekako o čemu razgovarati i kada niste u romantičnom raspoloženju ili kada vam tema nisu računi i tko će otići po djecu.

Uzajamno se motivirate da budete bolji ljudi

Iako prihvaćate partnera kakav je ne libite se motivirati ga da raste i razvija se kao osoba. Kada je u vezi stalno sve isto i nitko se ne mijenja na bolje “vibra” među partnerima je često učmala i bezlična. Stoga, kada vas partner pogodi u slabu točku s ciljem da vam ukaže na mogućnost poboljšanja, umjesto da ga napadnete, budite sretni.

Uspješno rješavate svađu

Konflikt je nemoguće izbjeći i on sam po sebi nije opasnost za vezu. Problem je da li ga znate konstruktivno riješiti ili ostaje gorčina i neriješena situacija između vas dvoje koja će kad tad eskalirati s kardinalnim posljedicama za kvalitetu vaše veze.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodić za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav