Kako u svakodnevnom životu, tako i u vezi, nedozvoljeni minus predstavlja neadekvatno korištenje (ljubavnih) sredstava što za posljedicu ima razne neugodnosti.

Kako dolazi do „nedozvoljenog minusa“ u vezi?

Na početku svaka veza ima ljubavni račun u plusu. Jedva čekate da vidite partnera i sve vam je na njemu očaravajuće. S vremenom dolazi do sklizanja ružičastih naočala s nosa i vaše „savršenstvo“ silazi s pijedestala. Radi neminovne različitosti između vas i partnera dolazi do nesporazuma, trzavica, nerazumijevanja i svađa.

Svaki puta kada ne riješite konflikt skida se s vašeg ljubavnog računa određeni iznos. Kada ste, umjesto da jasno kažete što vas smeta i što želite, vikali, povlačili se, okrivljavali, prijetili, napadali...vaš se ljubavni račun smanjivao.

S vremenom dolazi do nule, kreće u minus, a ako ništa ne promijenite ulazi u nedozvoljeni minus kada krenu ozbiljne nevolje ili prekid veze.

Da bi to izbjegli i oslobodili maksimalni potencijal svoje veze potrebno je čim prije pokriti nedozvoljeni minus.

Kako to uraditi?

Tako da raščistite svo smeće koje ste mjesecima pa i godinama skrivali po tepih. U nedozvoljenom ljubavnom minusu ta hrpa smeća je prevelika pa bi mogli zapeti i razbiti nos. 

Potrebno je riješiti se ogorčenosti i nesuglasica kao posljedica svađa. Samo tako izlazite iz nedozvoljenog ljubavnog minusa. Za to je potrebna čvrsta volja i spremnost na ne baš ugodne emocije jer se diraju davno skrivene rane.

Ovisno o vašoj posvećenosti vezi, za njihovo zarastanje trebat će mjeseci, godine ili ćete radije pobjeći. Sve je u vašim rukama!

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.

Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!

Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.

Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav