Ono što se sustavno u medijima prešućuje je činjenica da se upravo u Wuhanu nalazi veliki istraživački biološki laboratorij s najopasnijim vrstama virusa

 

Uživo praćenje broja oboljelih i umrlih od koronavirusa već je postalo dio svakodnevne rutine. Ljudi u zaštitnim odijelima i drama na kruzerima ušuljali su se u svakodnevni život. Tek pri prijetnji globalnom pošasti vidimo koliko je svijet mali i ranjiv. Nemamo gdje pobjeći. Stalno se kuhamo u smeću i ratovima, a sada prijeti umrežavanje koronavirusa. Istina, Wuhan je daleko, a naš zdravstveni sustav je (navodno) spreman za sve. Stotine svjetskih laboratorija radi na iznalaženju novog cjepiva, koje bi nas trebalo spasiti. Naglašavam, TREBALO.

Ono što se sustavno u medijima prešućuje je činjenica da se upravo u Wuhanu nalazi veliki istraživački biološki laboratorij s najopasnijim vrstama virusa. Koštao je 44 milijuna dolara i podsjeća na utvrdu, koja može izdržati i najrazornije potrese. Direktno je pod kontrolom kineske vojske. Da li je sve slučajnost?

Priča ide još dalje. Još uvijek su nerazjašnjene krađe iz Nacionalnog laboratorija za mikrobiologiju iz Kanade, gdje su se kineski špijuni navodno dočepali upravo ovog koronavirusa, koji je kasnije završio u laboratorijskom centru u Wuhanu. Tu su virus kasnije prilagodili za biološko ratovanje. Odnosno, učinili su ga smrtonosnijim. Slučajno ili ne, iscurio je u gusto naseljenu zonu. Znatno više napada muškarce nego žene, a uglavnom umire starija populacija.

Wuhan se nalazi pod potpunom blokadom, a sve informacije su debelo cenzurirane. Njihovim informacijama možete vjerovati ili ne. Rekao bih da se javnost informira upravo onako kako nekome odgovara. Sve više uvaženih svjetskih znanstvenika ističe kako su realne brojke vjerojatno daleko strašnije. Barata se brojem od 250.000 oboljelih i barem 25.000 umrlih. Usprkos novoizgrađenim bolnicama, kineski sustav nema adekvatnih kapaciteta za toliku navalu novih slučajeva. Mnogi ljudi, jednostavno, umiru, a da bolnice nisu ni vidjeli.

A zastupnici sistemske depopulacije upravo sada vide savršen stroj, koji melje baš kako treba. I ne bez razloga. Umiru stariji, koji su ionako (grubo govoreći) na teret države i prenapregnutih sustava mirovinskog osiguranja. Ne doprinose državi i elitama, a stvaraju troškove. Širenjem epidemije, pomor bi mogao biti velikih razmjera. Uz to, farmaceutska industrija će svakako profitirati. Možemo očekivati obavezno cijepljenje pod prijetnjom najstrožih sankcija, s time da ćemo o svim negativnim učincima cijepljenja saznavati u budućnosti. Ako nam se uopće dopusti da saznamo.

Rastuća histerija u javnosti bit će sasvim dovoljna da se protivnici cijepljenja bace na lomaču, uz usputno oduzimanje djece. Naravno da će ti isti protivnici cijepljenja biti krivi za svaku novonastalu epidemiju. Neki će cijeli scenarij prozvati glasom razuma, a drugi upakiranim državnim terorizmom. Samo pratite kako će paralelno s dolaskom cjepiva na tržište službena smrtnost od koronavirusa najednom drastično porasti. Isto je bilo i s ospicama. Zanimljiva i isplativa iskustva iz prošlosti šteta je mijenjati.


Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]