Postoji više preparata na bazi zeolita, ali naravno da svi nisu jednako dobri. Prema mojim saznanjima, TRS je apsolutno jedinstven

 

Izloženost vrlo otrovnim teškim metalima danas je veća nego ikada. Tu mislim na živu, olovo, arsen, aluminij, kadmij i još puno toga. Zagađenje nas čeka i u svakodnevnoj hrani, i u zraku koji udišemo, i u lijekovima, i u cjepivima. Teško je od svega pobjeći. Jednostavno, živimo okruženi otrovima, na koje nismo ni izbliza dovoljno prilagođeni. Hoću reći da određena tjelesna mogućnost eliminacije postoji, ali je nedovoljna. Zbog toga se takvi metali akumuliraju i stvaraju štetu. Kao nekakav balast, koji nas guši sve više. Smatra se da kod većine zdravstvenih problema barem dijelom utječu teški metali. (Kod autistične djece koncentracija takvih metala redovito je daleko veća nego kod ostalih.) Možemo li se riješiti akumuliranog toksičnog tereta?

Za sve postoje rješenja, pa i za ovo. Zeolit je mineral, prirodno prisutan u stijenama vulkanskog porijekla. Nevjerojatan je po tome da se izrazito učinkovito veže uz pozitivno nabijene toksine, uključujući teške metale, ostatke plastike i pesticide (tu spada i ozloglašeni glifosat). Postoji više preparata na bazi zeolita, ali naravno da svi nisu jednako dobri. Prema mojim saznanjima, TRS je apsolutno jedinstven. Uz pomoć napredne nano tehnologije i koloidne strukture, TRS dopire do bilo koje lokacije unutar organizma (što zeolit u prahu ne može), gdje god i voda dopire. To znači da s lakoćom prelazi krvno-moždanu barijeru, odnosno ulazi i u područje najopasnijih i najteže dostupnih depozita.

Naš organizam je skoro savršeno dizajniran, ali sposobnost neutralizacije i izbacivanja otrova je poprilično ograničena. Ne tako daleko u prošlosti živjeli smo u puno manje toksičnom svijetu, pa se na loše promjene još nismo adaptirali. Ukratko, promjene su brze, a adaptacije spore. Loša formula. Recimo, živu i olovo tijelo gotovo da ne može izbaciti samo vlastitim snagama. Što je talog veći, sposobnost izbacivanja je manja. Srećom, TRS zeolit pruža ruku pomoći. Svojim negativnim nabojem privlači sav taj otpad poput magneta i smješta ga u svojevrsnu kaveznu strukturu molekula zeolita. Tako se otpad neutralizira i u kapsuliranom stanju bez problema izbacuje putem bubrega, odnosno mokraće. Nakon 6-8 sati TRS s „dodacima“ je već izvan tijela. Važno je napomenuti da se TRS ne veže uz važne minerale i druge tvari, potrebne za svakodnevni život. Tijelo takve tvari inače pretvara u soli, a te soli imaju neutralni naboj. Na to zeolit ne djeluje. Ne djeluje ni na amalgamske plombe (tu je smjesa vezana i električni neutralna), a ni na umjetne zglobove. Preparat je siguran za djecu, u propisanoj količini. Već neko vrijeme pratim više korisnika TRS-a i jednostavno su fascinantne promjene na bolje, koje se događaju. Još fascinantnije su promjene kod autistične djece, pogotovo kada se terapija provodi u sklopu protokola, o kojem sam već pisao. Jako malo sličnih preparata me oduševilo. TRS je jedan od njih.

 

Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]