Ako vam dosadašnje ljubavno iskustvo broji većinu partnera pored kojih ste se osjećali nezadovoljno, iscrpljeno, neshvaćeno, bez podrške...moguće je da ste postali žrtva stava da vam ljubav nije suđena, Jer da je, ne bi vam se stalno ponavljalo isto razočarenje.

Ne čudi me, ako ste došli do spoznaje da nema “normalnog” potencijalnog partnera, da su svi grozni, da vam je bolje biti solo ili se zadovoljavate s vezom u kojoj se osjećate usamljeni, čeznete za toplinom i pažnjom...

Ako naiđe netko malčice bolji od dosadašnjeg mentalnog sklopa vaših partnera imate dojam da se sunce vratilo u vaš život. Ne cijenite sebe dovoljno niti se zauzimate za sebe kako treba pa lako zaboravljate da je to još uvijek daleko od pažnje, topline, bliskosti i razumijevanja za kojima naše srce vene.

Zadovoljavate se s mrvicama jer ste zatomili nekadašnju moć prosuđivanja što je “normalno” i što zaslužujete dobiti i dati u ljubavnoj vezi. Upali ste u zamku Ljubavnog Sabotera koji živi u svakom od nas i brine se da nikada ne budete sretni u ljubavi kako želite i zaslužujete. On se vješto skriva (u raznim opravdanjima i iluzijama) i s filigranskom preciznošću namješta vam emocionalne udarce od kojih je “vaše srce puno modrica”.

Ako smatrate da nema šanse da vam se desi ljubavna veza u kojoj ćete sjati od sreće, vjerojatno su vam najbolji prijatelji; opravdanje partnerovih postupaka, trpljenje uvreda, zanemarivanje, besane noći, nada da će biti bolje jednog dana...

Ako želite harmoničnu i blisku vezu i biti pored osobe s kojom možete biti ono što jeste, da vas razumije i podržava, potrebno je reći “Ne” dosadašnjem načinu razmišljanja i ponašanja i zauzeti se za sebe. Tek nakon što osvijestite zašto se uopće nađete u vezama u kojima niste sretni tj. promijenite način razmišljanja, možete krenuti u susret sretnoj ljubavi.

Ne dozvolite da vam prođe još jedan tjedan u nepotrebnom osjećaju usamljenosti, nevoljenosti i nezadovoljstva jer rješenje postoji!

Otkrijte što promijeniti unutar sebe da uživate u vezi o kakvoj sanjate i kakvu zaslužujete.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.
Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!
Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.
Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav