Slučajan susret s njegovim pogledom prije 5 ili više godina promijenio vam je život. Ozarite se kada se sjetite koliko ste se u njegovoj blizini osjećali dobro. Znali ste da je on taj.

Očekivali ste hektolitre ljubavi, ali nakon nekog vremena, uslijedio je šok! Osoba koju volite izbacuje teški verbalni rafal na vas. Ne vjerujete da vam govori da ste glupi. Kada razmislite, ne boli vas sama riječ glupa jer u tom trenu ni ne razmišljate o svojoj inteligenciji.

Ono što vam srce drobi je, njegova boja glasa tj. režanja i prijeteći govor tijela.

Više od same uvrede boli poruka jer stvara osjećaje razočarenja i ogorčenosti. Uz osobu kojoj ste dali svoje povjerenje trebali bi se osjećati sretno. Njene riječi trebale bi biti lijepe i milovati vaše srce.

Nakon duže izloženosti pogrdnim riječima samopouzdanje vam se topi kao kockica leda pored kaljeve peći. Od nekada poletne osobe sa žarom u očima stvorile su se dvije ugasle zjenice.

Kada vam dojadi trpjeti, skupljate zadnje atome energije kako biste se usprotivili i zauzeli za sebe. Partner se ljuti i koristi niz argumenata zašto je siguran da je u pravu kada vas časti raznim neugodnim epitetima. Tada čujete da ste svađalica, da ne vidite ispravno situaciju i da od muhe radite slona.

Ukoliko niste ustrajni u promjeni ove situacije, da biste ublažili emocionalnu bol, počinjete opravdavati ponašanje svoje dragog;npr. ima problem na poslu, bole ga leđa...

Čekate i nadate se da će biti bolje ili ste, nakon dugog perioda slušanja uvreda i srušenog samopouzdanja, povjerovali da ni ne zaslužujete bolje te da na ovom svijetu ionako nema kvalitetnih ljudi s kojima bi bilo lijepo i ugodno provesti život.

Partner koji vas verbalno vrijeđa i omalovažava je, u biti, nesiguran. Stoga mora dovesti vas u situaciju da se emocionalno raspadate od tuge i budete narušenog samopouzdanja, kako bi imao osjećaj vlastite snage i moći.

Definitivno vam ne mora više biti tako teško i tužno jer postoji rješenje da se osjećate doživljenom, voljenom, prihvaćenom i shvaćenom.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.
Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!
Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.
Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav