“Intuicija”, koja Vas usmjerava što uraditi kada dođe do ljubavnih problema najčešće Vam daje pogrešne instrukcije koje za sobom povlače posljedice od udaljavanja od partnera do prekida veze.

Slušate li uvijek sebe po pitanju ljubavi? Nažalost, to znači da se, uglavnom, ponašate na način koji dovodi do osjećaja usamljenosti i razočarenja u ljubavi.

Potvrda tome je (pre)veliki broj razvoda, neostvarenih snova...

Zamislite da ste početnik u skijanju koji je odlučio sam naučiti skijati. Spuštate se niz stazu. Odjednom idete prebrzo i uplašite se da ćete se polomiti. Što Vam prolazi kroz glavu? Da se nagnete unatrag kako biste usporili. Ako tako napravite skije će skliznuti ispod Vas i padate. Fizika! A kada se borite protiv fizike – fizika uvijek pobjeđuje.

Možete li to spoznati sami? Naravno, uz puno boli! Uloga Life Coacha je naučiti Vas da zaustavite većinu “intuitivnog” razmišljanja i ponašanja te da naučite nešto novo. Da se “prestanete boriti protiv fizike”. Radi Vaše “intuicije” vjerojatno ste opet solo, usamljeni pored partnera ili smatrate da Vam ljubav nije suđena.

Kada krećete po novom činit će Vam se da sve radite pogrešno i vraćat ćete se na poznate obrasce ponašanja. Zato je Life Coach tu da Vas vraća na nova razmišljanja i ponašanja koja dovode do onih rezultata u ljubavi o kojima i maštate – do sretne, trajne i zdrave veze u kojoj vladaju bliskost, povjerenje, toplina i strast.

Pomognite proslijediti ovu poruku osobama koje muči sličan problem, a za koje znate da im može pomoći da žive sretnije.
Zahvaljujem vam se unaprijed u svoje i njihovo ime!
Zauzvrat, poklanjam vam provjereno učinkovit vodič za bolju komunikaciju u vezi.
Preuzmite ga klikom na   Obnovi Ljubav