Živa se lako veže s hemoglobinom, a hemoglobin nam je itekako važan zbog opskrbe tkiva kisikom

Povezanost žive i kroničnih bolesti je jako dobro dokumentirana. Tu mislim i na krvožilne bolesti i na neurodegenerativne bolesti i na rak. Još je nezgodnije što istovremena prisutnost olova i aluminija dramatično pojačava toksičnost žive. (Jeste li znali da je olovo krajnji produkt radioaktivnog raspada urana?) Živa se lako veže s hemoglobinom, a hemoglobin nam je itekako važan zbog opskrbe tkiva kisikom. Manjak kisika je vrlo opasna situacija, koja vremenom dovodi do raka. Čudi li vas što sve stanice raka sadrže živu? Zapravo, živa je idealan način uništenja biološkog života.

Profesor Kostler je znakovito izjavio: „Velika većina onkoloških pacijenata ima puna usta amalgamskih plombi.“ (40 tona žive ugradi se u zube Amerikanaca na godišnjoj razini. 40 tona čistog otrova.) Znate, to su one plombe za koje zubari stalno tvrde da su potpuno bezopasne, jer živa na neki čudan način ostaje trajno zaključana isključivo unutar zuba. Ne znam tko više vjeruje u te bajke. Pokusima je nedvojbeno utvrđeno da svaki amalgamski ispun emitira 10 mikrograma žive dnevno. Nešto u mozak, nešto u druge organe. Kada takvu plombu stavite u sterilnu vodu na nekoliko sati, voda postaje ekstremno toksična. Generator toksičnosti u ustima radi 24 sata. Bez prestanka. Najviše žive se oslobađa kod žvakanja te uz prisutnost tople hrane i pića. Prema analizi dr. Roberta Gammala, amalgamska plomba tako emitira čak i do pola živinog sadržaja u periodu od 10 godina.

Od isparavanja žive možete očekivati samo zlo. Tako hranite bakterije i gljivice. Imate li problema s Candidom? Osobe s najviše Candide obično su i najviše zatrovane živom. Postoji zanimljiva teorija, prema kojoj tijelo producira Candidu i slične gljivice, kako bi ove na sebe vezale živu i druge teške metale. Tako se sprečava direktno uskladištenje po organima, barem na neko vrijeme. Dakle, to se događa u trenucima direktne životne ugroženosti. Pokušaj spasa prije početka kraja. Jasno da će gljivice preuzeti i sve raspoložive nutrijente, ostavljajući glad iza sebe. Opširne gljivične infekcije su integralni dio onkoloških bolesti i signal da je promptna reakcija neophodna.

Vremenom živa i gljivice postaju sve veći problem. Novi otrovi dolaze, starih se niste riješili, Candida se sve više naseljava u crijevnim stijenkama. Invazija u stanicama vodi u propast. Rak je krajnja faza ovog procesa. Do toga će i doći ako reakcija izostane. MMS je obično dobro rješenje u ovakvim situacijama. Druga mogućnost je neki od preparata, koji vežu na sebe teške metale i izbacuju ih iz organizma. Jedan od boljih je Cilantro heavy metal detox. I, napokon, soda bikarbona je vrlo učinkovita protiv gljivica. Uz to, pojačava dotok kisika u sve stanice, uključujući i stanice raka. Znamo da rak napreduje u nedostatku kisika.

Rekao bih da za sve postoji logično i neškodljivo rješenje. Dobro razmislite što vam je činiti kada kola krenu nizbrdo. Standardna rješenja ne moraju biti garancija kvalitete. Tajne i laži nisu specijalnost samo Big brothera.

Prijavite se na besplatni newsletter: [email protected]